06 39 35 1662
meriam@samenwerkenaangroei.com

Workshops

Met enige regelmaat geef ik workshops. Dat kan een bestaande workshop zijn die ik ergens geef op uitnodiging, maar ook in opdracht. Een workshop afgestemd op de doelgroep en speciaal gemaakt voor de organisatie.

Altijd zijn het inspirerende workshops die aanzetten tot bewustzijn, inzicht en verandering.

De thema’s van de bestaande workshops zijn:

Wat bezielt jou?

Ontdek je missie en leef je droomleven
In een actieve workshop ga je je missie ontdekken aan de hand van jouw waarden in het leven. Je gaat onderzoeken hoe jij die waarden kunt verweven in je leven, en gaat naar huis met een lijfspreuk die als kompas kan dienen om bezielt te leven. Bewust weten wat je wilt geeft rust bij het nemen van beslissingen en ruimte om de dingen te doen waar je blij van wordt.

 

Uit je hoofd in je lijf

Zwaar op de maag liggen. Een last op je schouders dragen. Veel van onze spreekwoorden leggen een verband tussen onze geestelijke gesteldheid en ons lichaam.
Toch zitten veel mensen in het dagelijks leven in hun hoofd en negeren ze vaak de signalen die hun lichaam geeft. In deze workshop leer je opmerkzaam te zijn, naar wat je lichaam je wil zeggen.
Door hiernaar te leren luisteren zal je eerder kunnen voelen wanneer iets goed voor je is of wanneer je een grens over gaat.

 

Klik hier voor een filmpje voor de hele korte workshop Uit je hoofd in je lijf die ik op de gezondheidsbeurs gaf.

 

Ik werk onder andere met veel plezier voor