06 39 35 1662
meriam@samenwerkenaangroei.com

Speciaal traject: Ontdek je missie

Ontdek je missie en herken je droombaan

Ieder bedrijf heeft een missie geformuleerd. Dat is niet voor niets. De missie zegt wat het bedrijf wil betekenen voor z’n klanten en hoe het zich onderscheidt van andere organisaties.

Dit geldt eigenlijk ook voor jou als persoon. Als jij weet wat je missie is, weet je ook wat je kunt betekenen voor anderen en wat jouw onderscheidend vermogen is.

Je kunt je beter profileren en je weet  beter welk bedrijf of functie bij jou past. Het geeft richting in je leven en in de keuze voor het solliciteren op, of zoeken naar een nieuwe baan.

Je missie geeft aan wat jou drijft en wat je wilt met je leven, zelfs als je daar op korte termijn risico’s voor moet nemen

Met een helder geformuleerde persoonlijke missie in gedachten is het vinden van een nieuwe baan makkelijker. Je weet immers wat je diep van binnen wilt bereiken in je leven. Zeer waardevol als je jezelf een gelukkig(er) leven wenst.

In een speciaal traject van 2 sessies ga jij jouw missie ontdekken en je gaat uitvinden hoe je die zou kunnen vormgeven in je werkzame leven.

Deze 2 sessie samen: € 155 incl. BTW.

Ontdek je missie en geef je leven vorm

Vanzelfsprekend is een missie niet perse alleen handig als je op zoek naar ander werk bent. Ook in andere facetten van je leven is het hebben van een missie verhelderend en kan het fungeren als anker. Je ontdekt wat jouw waarden zijn in het leven. Wat vind jij belangrijk en waar wordt je blij van? Als je dat hebt geformuleerd dan heb je een houvast . Dan weet je waarvoor je ’s morgens opstaat en wat je wilt bereiken in dit leven. Hoe mooi is dat?!

Wil je je missie formuleren in een persoonlijke sessie? Dat kan.

Een missiegesprek:  € 80 incl. BTW.