06 39 35 1662
meriam@samenwerkenaangroei.com

Mijn missie

Het is mijn missie om mensen te stimuleren de kwaliteit van hun leven te verrijken op een liefdevolle, enthousiaste en respectvolle wijze, vanuit de overtuiging dat alle mensen het verdienen om vrijheid te ervaren.

Vanuit deze missie ben ik coach geworden. Ik zie mensen die vast zitten in hun (beperkende) overtuigingen, ze zijn daar in gaan geloven. Ze hebben een zelfbeeld ontwikkeld dat ze niet dient. Hierdoor zien ze niet de mogelijkheden die er wel zijn, ze ervaren geen vrijheid.

Vrijheid ervaren

Het ontdekken dat je de vrijheid hebt om de keuzes te maken die jou de mogelijkheid geven om geluk te ervaren, maken dat je weer aan het roer kan staan van je eigen leven. Als je in kan zien dat je altijd een keuze hebt, en als je in kan zien wat jou in de weg staat om bepaalde keuzes te maken, dat geeft je een gevoel van vrijheid.

Het is aan jou welke keuzes je maakt. Ik wil je graag helpen in het verhelderen van wat jou in de weg staat om die keuzes te maken. Welke gedachten belemmeren jou?

En weet je, je gedachten zijn niet de waarheid. Ze zijn jouw interpretatie van de werkelijkheid. Ik kan jou helpen om eens op een andere manier naar je gedachten te kijken, je een spiegel voorhouden, je een liefdevolle schop onder je kont geven, je gedachten ter herschikken en eens van een andere kant te benaderen.

Dat helpt jou op weg naar het ervaren van vrijheid.

Wil je meer weten? Bel of mail me en ik ga samen met jou op zoek naar jouw belemmeringen om vrijheid te ervaren.

coach, Utrecht, Meriam, Verhoef

 

 

Coach – Utrecht