06 39 35 1662
meriam@samenwerkenaangroei.com

Meriam Verhoef

 

Meriam, Meriam Verhoef, coach, Utrecht, coaching, training, life coach, lifecoach, keuze

Er waren tijden dat als iemand aan mij vroeg  “Hoe gaat het met je”, dat ik geen idee had. Ik was zo niet met mezelf in verbinding dat ik eigenlijk geen idee had hoe ik er aan toe was.

En heel lang was dat helemaal prima voor mij, dat ik gewoon m’n leven leefde zoals het was en dat ik voornamelijk in m’n hoofd leefde.

Totdat ik het gevoel kreeg dat er wat ontbrak in m’n leven. Ik miste de verbinding met anderen. En vooral ook met mezelf. Mijn leven voelde vaak leeg, terwijl er genoeg was om blij mee te zijn. Een goeie baan, een eigen huis een mooie auto, maar was dit het nou?

Wat volgde was een tocht langs allerlei meer of minder spirituele organisaties, festivals, workshops, bijeenkomsten en opleidingen.

Het was en is een waardevolle reis. Vol met prachtige ervaringen, openbaringen, worstelingen en inzichten. Het heeft me gebracht waar ik nu ben.

Ik leef nog steeds in mijn hoofd, soms, maar heb geleerd om te luisteren naar dat wat mijn intuïtie en mijn lijf mij laten weten. Ik heb geleerd dat wat ik denk niet waar is, tenminste, niet altijd en zeker niet perse, maar dat het vaak overtuigingen zijn die mij al dan niet in de weg zitten. Ik kan nu werkelijk verbinding maken met anderen en belangrijker nog, ook met mezelf.

Zweverig? Sommigen vinden van wel. Ik niet. Ik denk dat het een essentieel onderdeel is van het leven om in verbinding met jezelf te zijn en te luisteren naar je intuïtie en wat je lijf wil zeggen, maar dat wij dat in ons jachtige leven verleerd zijn.

Ik ben zo blij dat ik heb geleerd om meer in verbinding te leven. Dat ik heb geleerd dat mijn eigen gedachten niet de waarheid zijn en dat ik de keuze heb om ze wel of niet te geloven en me erdoor te laten beperken. Ik geniet nu meer van wat er is, ik ervaar geen leegte meer, ik doe aan zelfreflectie en ik mediteer. Dit alles maakt mij een vrouw die meer in balans is en minder onrustig, tevreden en bevlogen.

Vanuit deze bevlogenheid coach ik mensen. Vooral vrouwen die op een punt staan in hun leven dat ze het even niet meer zo goed weten. Is dit nu alles? Deze baan, deze relatie, deze vriendschappen?  Wat kan ik nog meer? Wat wil ik nog meer? Hoe dan?

Vrouwen die hebben besloten hun leven een boost te geven en daar in begeleid willen worden.

Ben jij ook zo’n vrouw (of man?), aarzel dan niet om me te mailen of te bellen.

Meriam, life, coach, coaching, Utrecht

 

 

Neem vrijblijvend contact op.

 

 

Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen en daardoor de kwaliteit van mijn coaching en trainingen hoog te houden. Daarom volg ik voortdurend opleidingen, cursussen en intervisies in mijn vakgebied.

NLP Master Practitionar  – Mindacademy 

Mindfulness trainersopleiding  – See True

Professioneel coach – Academie voor psychodynamica 

NLP Practitionar – NLP_AC

Basis I, II en III, Healing I en II, Angst en Controle, Vrouw en energie – Centrum voor leven en intuïtie

Coachend leidinggeven – ISBW

HBO Management Leergang ‘Leadership in Competence’  – de Baak