06 39 35 1662
meriam@samenwerkenaangroei.com

Mindful Run/Walk 5-weekse cursus

 • Mindful Run Start dinsdagavond 3 september

  5-weekse

  Park Voorveldse polder, Utrecht  19:30 – 21:00 uur

  Mindful Walk start vrijdagmorgen 6 september

  5-weekse

  Park Voorveldse polder, Utrecht  9:30 – 11:00 uur, daarna steeds op een andere lokatie

Wat is Mindful Run/Walk?

Mindful Run is een combinatie van mindfulness, ademhalingstechnieken en (hard)lopen en draagt direct bij aan vermindering van stress en het verhoogt de energie. Mindful Run is bewust bewegen in het hier en nu, ademhalingstechnieken en fun en nog veel meer. Mindful Run is voor iedereen toegankelijk. Zowel voor de gevorderde hardloper als voor de niet-sporter die wat wil gaan bewegen.

 Minful Run, Mindful Walk, Mindful RUn Utrecht, meditatie, yoga, mindfulness, plezier, ademhalen  Minful RUn, Mindful Walk, Mindful RUn Utrecht, meditatie, yoga, mindfulness, plezier, ademhalen  Minful RUn, Mindful Walk, Mindful RUn Utrecht, meditatie, yoga, mindfulness, plezier, ademhalen

 Wat kan Mindful Run/Walk je brengen?

Ik denk dat iedere sporter een cursus Mindful Run eens zou moeten proberen. Niet bezig zijn met doelen, tijden of afstanden, maar simpelweg lopen en genieten in het hier-en-nu. Probeer het eens en ontdek wat het je kan brengen! Je zult verrast staan. Maar zoals gezegd kan ook de niet-sporter prima mee doen. De oefeningen zijn zo opgebouwd dat iedereen op zijn of haar eigen niveau mee kan doen. Want het gaat niet om presteren maar om beleven en plezier.

Meedoen met de 5-weekse?

Op dinsdagavond 3 september start er weer een Mindful Run cursus in Utrecht in Park de Voorveldse polder en op vrijdag 6 september een Mindful Walk in de Park de Voorveldse polder .Wil je je direct aanmelden voor de 5-weekse? Ga dan naar  https://www.mindfulrun.nl/utrecht

Voor bedrijven

Mindful Run is een laagdrempelige manier om je vitaliteit te verhogen en je stressniveau te verlagen. Voor bedrijven dus heel interessant want wie wil er nu geen energieke medewerkers?Wil je Mindful Run inzetten voor je bedrijf? Mail dan naarmindfulrunutrecht@gmail.com en stel je vraag. Bellen met Meriam Verhoef kan natuurlijk ook: 06-39351662.

Ga voor de meest actuele info naar de facebookpagina van Mindful Run Utrecht

Hier vindt je de meest up to date informatie, de laatste foto’s en leuke quotes.