06 39 35 1662
meriam@samenwerkenaangroei.com

Marillion, wat je ziet is hoe je er naar kijkt

Marillion, Meriam Verhoef, Meriam, Coach, coach, Utrecht, NLP

Ik schrijf vaak over dat de manier waarop je naar iets kijkt bepaald wat je ziet en hoe je het beleefd.

Hoewel ik daar zelf van overtuigd ben en er dagelijks in word bevestigd werd ik vorige week toch nog verrast door de waarheid hiervan.

Ik was bij een concert van Marillion. Tegenwoordig een van de weinige concerten waar ik naar toe ga en waar ik iedere keer weer van het begin tot het eind met een brede grijns sta te genieten.

Natuurlijk omdat ik de muziek geweldig vind, maar ook omdat het publiek zo leuk en vriendelijk en betrokken is. Maar is dat eigenlijk wel zo?

Ik was daar met een aantal mensen waarvan niet iedereen Marillion even goed kent. We stonden tussen een groep mensen die overduidelijk fans waren en uit volle borst mee zongen. Een van hen was de dag eerder ook al naar een concert van Marillion geweest. Ze genoten zichtbaar en ook hoorbaar. Heerlijk!

Tenminste dat vond ik. Totdat een van mijn medeconcertgangers, die Marillion iets minder goed kent en wellicht niet helemaal ondergedompeld was in de euforie van het moment, zei: wat een irritante gasten, hè?

Huh? Helemaal niet gemerkt en geen last van… en dat zei ik ook en ben verder gegaan met genieten.

En later bedacht ik me dat dit wel het ultieme voorbeeld is van wat je ziet is hoe je er naar kijkt.  Op dat moment was ik in zo’n ongelooflijk goed humeur en voelde ik me zo fantastisch, blij en gelukkig dat ik echt ALLES kon bekijken met liefde, warmte en mededogen.

En nu mijn NLP kennis gebruiken om dit moment te verankeren en in te zetten op momenten dat ik het nodig heb 😉

Meriam, life, coach, coaching, Utrecht

coach, Utrecht, coaching, blog, Meriam, Verhoef, training, tip, coach, Utrecht, Meriam Verhoef

 

Facebooklinkedin

 

Geef een reactie