Met enige regelmaat geef ik workshops. Dat kan een bestaande workshop zijn die ik ergens geef op uitnodiging, maar ook in opdracht. Een workshop afgestemd op de doelgroep en speciaal gemaakt voor de organisatie.

Altijd zijn het inspirerende workshops die aanzetten tot bewustzijn, inzicht en verandering.

De thema’s van de bestaande workshops zijn:

Wat bezielt jou?
Ontdek je missie en leef je droomleven
In een actieve workshop ga je je missie ontdekken aan de hand van jouw waarden in het leven. Je gaat onderzoeken hoe jij die waarden kunt verweven in je leven, en gaat naar huis met een lijfspreuk die als kompas kan dienen om bezielt te leven. Bewust weten wat je wilt geeft rust bij het nemen van beslissingen en ruimte om de dingen te doen waar je blij van wordt.

Uit je hoofd in je lijf
Zwaar op de maag liggen. Een last op je schouders dragen. Veel van onze spreekwoorden leggen een verband tussen onze geestelijke gesteldheid en ons lichaam.
Toch zitten veel mensen in het dagelijks leven in hun hoofd en negeren ze vaak de signalen die hun lichaam geeft. In deze workshop leer je opmerkzaam te zijn, naar wat je lichaam je wil zeggen.
Door hiernaar te leren luisteren zal je eerder kunnen voelen wanneer iets goed voor je is of wanneer je een grens over gaat.

Wat voor ouder wil jij zijn?
Ontdek in een unieke workshop van 2 uur wat voor ouder jij wilt zijn.
-Wat is voor jou belangrijk?
-Waar leg jij de accenten in jouw opvoeding?
-Op welke plek sta jij?

In de drukte van alle dag doe je wat jou het beste lijkt voor je kind en voor je gezin. Soms met een vooropgezet plan, soms zonder er bij na te denken, soms in overleg met je partner en soms op je intuitie.

In deze workshop ga jij ontdekken wat voor jou belangrijk is in je rol als ouder.
In een leuke, ontspannen setting ga je op zoek naar jouw waarden en beleving van wat voor jou belangrijk is in het leven.
Je gaat naar huis met jouw lijfspreuk als ouder. Iets om op te hangen op een plek waar je het regelmatig ziet zodat je regelmatig herinnerd wordt aan de beste versie van jouzelf als ouder. Een anker in drukke tijden.

Deze workshop geef ik samen met mijn collega Sonja Jansen onder onze bedrijfsnaam Echt jezelf zijn.

Eerstvolgende workshop(s)

 

 

Introductieworkshop Uit je hoofd in je lijf

De Bilt 3 oktober 20-22 uur.

Introductieprijs: € 15,-

Voor meer informatie, klik hier.

 

 

 

Ik werk onder andere met veel plezier voor