06 39 35 1662
meriam@samenwerkenaangroei.com

Over mij

Een filmpje van mij, een beetje over mij en wat ik voor jou zou kunnen betekenen,  en nog wat leuke links voor jou.

‘Ga doen waar je blij van wordt!’  ‘Je krijgt meer spijt van wat je niet doet, dan van wat je wèl doet.’ ‘Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.’ Dit waren zo’n beetje de adviezMeriam, Meriam Verhoef, coach, Utrecht, coaching, training, life coach, lifecoach, keuzeen die ik kreeg als ik met mensen sprak over dat ik iets anders wilde doen in mijn arbeidzame leven.

En ze vonden altijd dat ik ‘iets met mensen moet gaan doen, want daar ben jij goed in’. En dat vond ik ook. Ik wilde ook iets met mensen gaan doen maar ja, hoe en ik welke context?

Totdat iemand die er verstand van had (zelf coach) tegen me zei: Jij moet coach worden! Toen ik dat beeld voor me zag vielen alle kwartjes die tot die tijd hadden liggen wachten op de juiste plek.

Dat gevoel, dat ik ineens snapte waar het over ging en waar ik heen wilde. Geweldig. Dat gun ik iedereen!

Tot dan toe werkte ik 25 jaar in een zakelijke en non-profit omgeving waar ik diverse leidinggevende functies heb gehad. Ik wist dus dat ik het leuk vond om met mensen te werken en het beste in hen naar boven te halen.

En nu ga ik daar echt m’n werk van maken, besloot ik ter plekke. Het mooie is dat er dan dingen gebeuren die je helpen om je keuze richting te geven.  Waar je aandacht op richt groeit, nou dat was in mijn geval helemaal waar.

En nu werk ik als coach en trainer en begeleid ik mensen in  het maken van keuzes. Dat begeleiden doe ik vanuit verbinding en liefdevolle aandacht. Hierdoor ontstaat een veilige omgeving waarin je volledig open en kwetsbaar mag zijn. Vanuit een positieve en nieuwsgierige houding is veel mogelijk. Ben je gelukkig

Ik ben zo blij dat ik die keuze heb gemaakt. Dat gun ik jou ook!

Wil je samen met mij ontdekken wat jou belemmert om te doen waar je gelukkig van wordt, of weet je nog helemaal niet precies waar je blij van wordt en wil je dat graag helder krijgen?

Neem vrijblijvend contact op.

Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen en daardoor de kwaliteit van mijn coaching en trainingen hoog te houden. Daarom volg ik voortdurend opleidingen, cursussen en intervisies in mijn vakgebied.

NLP Master Practitionar  – Mindacademy 

Mindfulness trainersopleiding  – See True

Professioneel coach – Academie voor psychodynamica 

NLP Practitionar – NLP_AC

Basis I, II en III, Healing I en II, Angst en Controle, Vrouw en energie – Centrum voor leven en intuïtie

Coachend leidinggeven – ISBW

HBO Management Leergang ‘Leadership in Competence’  – de Baak

 

Coach – Utrecht