06 39 35 1662
meriam@samenwerkenaangroei.com

Hoe kom ik uit mijn dip – 10 tips aanvragen

Hoe kom ik uit mijn dip?

Als je in een dip zit, dan wil je eigenlijk maar één ding weten: Hoe kom ik uit mijn dip. Je wilt je weer prettig voelen, vitaal, energiek en blij.

Je hebt dan ook wellicht de neiging om iets leuks te gaan doen, om af te spreken met een vriendin, maar daar voel je je dan eigenlijk weer net niet prettig genoeg voor, en wie zit er nou op een zeurpiet te wachten is dan wellicht wat jij over jezelf denkt.

Bovendien…het helpt je niet.

Als je in een dip zit, is dat een leerproces voor jezelf. Je loopt ergens tegen aan wat je lastig vindt. Dat kan van alles zijn, van een financiële tegenvaller, tot een rotgesprek, van een onbestemd gevoel dat je ineens overvalt, tot balen van je werk en geen oplossing zien en nog heel veel meer. Al deze gevoelens kunnen ervoor zorgen dat je je neerslachtig voelt en met maar 1 ding bezig bent: Hoe kom ik uit mijn dip.

Hoe je dat het beste kunt aanpakken vertel ik je in mijn 10 tips.

Ja, ik wil graag de 10 tips in mijn mailbox ontvangen.

Na het lezen, en opvolgen van de tips
  • Weet je welke stappen je kan nemen om van je dip te leren
  • Voel je wat je nodig hebt om je dip te overwinnen
  • Weet je wat je niet moet doen
  • Herken je de mogelijkheden die er zijn
  • Weet je wat je kan doen om langdurig uit je dip te komen
Ja, stuur mij de 10 tips.