06 39 35 1662
meriam@samenwerkenaangroei.com

5 tips om relaxt door het leven te gaan mama!

5 Tips om relaxter door het leven te gaan mama.

  1. Als je toch naar het toilet gaat, doe de deur op slot en neem de tijd om even 5 keer diep in en uit te ademen. Adem in door je neus en uit door je mond en voel hoe de adem je rust geeft.
  2. Rommeltje in huis? Zet 5 minuten de muziek hard aan en ga samen met je partner (en je kinderen als ze oud genoeg zijn) rennend door het huis om alle losse rommel op de juiste plek te leggen. Doe gek en zing erbij. Je zult zien dat na 5 minuten je huis er al heel anders uit ziet en je nog een energieboost hebt gekregen ook! Maak er een wekelijks terugkerend feestje van.
  3. Zit je agenda helemaal vol deze week? En heb je geen tijd voor jezelf? Kijk eens kritisch in je agenda en schrap een afspraak en vervang die voor een afspraak met jezelf. Wat je gaat doen? Dat is aan jou, waar krijg jij energie van? Met een boek op de bank, naar de kapper, sporten? Je hoeft geen rede te geven voor het schrappen van de afspraak, zeg gewoon dat je even tijd voor jezelf nodig hebt.
  4. Doe alles wat je doet met je volledige aandacht. Denk niet aan de boodschappen die je nog moet doen, de was die op je ligt te wachten, je vriendin die je nog moet bellen, maar geef aandacht aan wat je nu aan het doen bent, het geeft rust en je zult merken dat wat je doet met volle aandacht sneller gaat en je meer voldoening geeft.
  5. En als je dan toch die strijk moet doen die al de hele week op je ligt te wachten kan je natuurlijk ook best ondertussen even met je moeder bellen. Dat is misschien in tegenspraak met de tip die hierboven staat, maar hé, jij bent ook maar een mens en soms is 2 dingen combineren best te doen.

Wil jij in een groepscoachcyclus leren hoe jij als moeder relaxt door het leven kunt gaan?

Echt jezelf zijn, mama! is een groeps-coachcyclus voor werkende moeders waarvoor de combinatie moeder, werk, vrouw, vriendin regelmatig zwaar valt. Voor moeders die er even doorheen zitten of willen voorkomen dat het zover komt en die de balans in hun leven weer willen vinden.

Voor de moeder die wil genieten van haar kind, haar partner, haar werk, maar ook weer tijd voor zichzelf wil vinden. Dit alles in liefdevolle aandacht voor elkaar en voor zichzelf.

Wil je meer info? Kijk dan hier.

Wil je meer tips ontvangen laat dan hier je e-mailadres achter.